Holi trainers

Bastienne

Lizzy

Yaiza

Hi, ik zou mij even voorstellen, ik heet bastiënne en ben 25 lentes jong. 
Vanaf deze maand ga ik voor Holi women werken als social media manager en ga ik achter de schermen helpen waar nodig met leuke creatieve ideeën.
Ook verkoop ik hier mijn sieraden van bastiënne Maxime! Het is een fijne plek om je thuis te voelen, leuke connecties te maken met de andere vrouwen en ga zo maar door! Kortom ik ben onwijs trots dat ik hier mag gaan werken!

Lieve vrouw, je bent niet raar, te veel, of  moeilijk.  Ik weet namelijk als geen ander hoe dat voelt. Daarom werk ik elke dag aan mezelf om meer en meer toestemming te geven te voelen, zodat ik dat gevoel van veiligheid ook kan overdragen.
Wil je jouw vrouwelijke en creatieve energie laten stromen? Kom naar mijn les sensual flow op donderdagvond en ervaar zelf de vrijheid en ruimte in je en om je heen.

Mijn naam is Yaiza en ik heb de eer om bij Holi Women Hourglass training te geven!  Ik heb een grote liefde voor fitness, met in het bijzonder krachttraining. Het draagt  bij aan onze levenskwaliteit, het geeft zelfvertrouwen,  overwinning en power!
 Ik wil je uitnodigen om samen te werken aan jouw doelen, you can achieve anything you want to en samen is natuurlijk leuker dan alleen. Het gaat niet om perfectie, maar om progressie en plezier individueel en met samen.

Roos

Frances

Hoi lieve dames,
Ik ben Roos en al lid van Holi Women sinds het begin. Ik heb zeer genoten van alle lessen maar toen kickboks werd geïntroduceerd was ik helemaal verkocht! Ik ben daarom ook erg blij om mede te delen dat ik vanaf 2 oktober iedere maandagavond de kickboks les aan jullie mag geven. Het gaat pittig worden maar heerlijk! Kom jij ook lekker stoom afblazen?
Graag tot dan! liefs, Roos. 

Yoga is voor iedereen en je bent goed, precies zoals je nu bent. Een warme en liefdevolle filosofie die ik in mijn yoga lessen graag uitdraag. Als teacher hoop ik dat mijn les een vast moment in jouw week wordt, een uur waarin we samen tot de verstilling komen en spanning in je lichaam en hoofd kunnen loslaten.
Voor jezelf durven te kiezen, het jezelf gunnen. Because you're worthy of it all. 
Laten we verbinden, ik zie je graag op de mat op woensdagavond! 

Mijn naam is Lucinde en vanaf volgende week geef ik op de donderdagavond 18:30-19:30 HIIT Body Sculpt bij jullie! Zelf ben ik altijd al gek geweest op sporten. Voor mij is het een uitlaatklep, een moment waarin ik even alles los kan laten en mij daarna zowel mentaal als fysiek sterker voel dan ooit!  Een heerlijk gevoel en dat is precies waar sporten voor mij om draait. Niet trainen voor een "beach body" of om zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Trainen om je gelukkig, voldaan, sterk en gezond te voelen.  Zie ik jou ook op de donderdag? 

Lucinde

Annabelle 

En natuurlijk geef ikzelf ook training in onze mooie Holi Heaven!
Ik zoek je grens in alle zachtheid samen met je op. Geef je een zetje in de rug, een stok achter de deur en bereik samen met jou je doelen. We trainen hard of juist zacht aan de hand van o.a je cyclus.
Ik geef personal en duo training.
Yoga, Mental Coaching, Pilates, Booty Kick, Hourglass, Booty Club  en Kickboks.
Daarnaast geef ik de massages ook zelf. Ik sta met alle liefde voor je klaar dinsdag tot en met zaterdag. Liefs, x 

volg me voor het meest actuele nieuws @holiwomen