Holi Women haar missie is om een krachtige en sterke vrouwen community te creëren, waarin we elkaar omarmen, accepteren, uitdagen en aanmoedigen. Niet los van elkaar, maar samen in verbinding. Niet elkaar naar beneden halen; maar juist elkaar omhoog tillen! We lijken zó veel meer op elkaar dan we denken. Wat kunnen we allemaal wel niet bereiken als we samen werken? Weet dat je nooit alleen bent en ook jij hier meer dan welkom bent! Alles is met elkaar verbonden, dus waarom alleen kijken naar je fysieke doelen? Als je bijvoorbeeld al jaren rugklachten hebt  ben ik ook heel erg geïnteresseerd  waar dit vandaan zou kunnen komen. Hoe voel je je? Hoe slaap je? Hoe is je gezinssituatie? Hoe is de band met je ouders? Mag je zacht zijn van jezelf? Wie ben jij eigenlijk écht en ben je gelukkig met je leven op dit moment?

Welke tools kunnen wij jou als individu aanreiken zodat jijzelf de beste en meest gelukkige versie van jezelf kunt creëren?
Samen maken wij een plan om je zo prettig mogelijk te laten herstellen én weer het heft in eigen hand te nemen van je eigen leven. Daarbij leer je goed te luisteren en te zorgen voor je lichaam maar voorál je geest.

Hoe is Holi Women ontstaan en waar staat het voor?

Wat is de missie van Holi Women? 

Waarom is er gekozen voor het ‘Women Only’ concept? 

Wat is een Holi Women? 

Het aanbod van Woman Only concepten in Alkmaar en omgeving is nog zeer beperkt en de behoefte is groot. Er is daarom gekozen om een warme en veilige sportschool speciaal voor vrouwen te creëren. Uit onderzoek en ervaring blijkt dat vooral vrouwen het toch vaak eng, spannend of ongemakkelijk vinden om zelfstandig in een sportschool te sporten. Deze drempel hoopt Holi Women te verlagen en vrouwen enthousiast te maken om te komen werken aan hun fysieke én hun mentale gezondheid!

Een holistische vrouw is iemand die niet perfect is, niet altijd blij en vrolijk is; maar een échte vrouw met prachtige eigenschappen in al haar vormen en kleuren. Kortom: We zijn allemaal een 'Holi Woman!' Je bent meer dan welkom om je aan te sluiten bij deze prachtige community.Mijn naam is Annabelle de Wit, ik ben 25 jaar en ik woon in het centrum van Alkmaar. Al toen ik jong was kwam ik er achter dat ik graag iets wilde doen met sport en met mensen, ik ben namelijk gek op beide; verbinding creëren en plezier maken met elkaar. Van je passie je werk maken! Waarom niet? Ik ben daarom nu al 7 jaar werkzaam als personal trainer maar vooral als maatje en vriendin.
 
Ik maak deel uit van een leuke maar vooral gekke familie (wie niet?). Familie is voor mij ontzettend belangrijk. Al vanaf mijn 16e  heb ik veel innerlijk werk gedaan, het blijft een proces waarbij steeds diepere laagjes aan het licht komen. Zelfliefde en innerlijk kind werk is op dit moment iets waar ik mij actief mee bezighoud.  Als kers op de taart van dit bijzondere leven heb ik  twee  zusjes: Lilou, 6 jaar en Phileine, 8 jaar. Ik ben vreselijk gek op ze en zij op mij, HOERA!  (Ik schrijf dit in tranen omdat ik zo dankbaar hiervoor ben). 

Ik houd van  sport en spel; ben bloedfanatiek, sta vaak "aan", als ik iets in me hoofd heb moet het ook gebeuren, ben impulsief maar gelukkig ook erg optimistisch en soms ongewenst perfectionistisch, heb een hele harde lach, veel tattoos die allemaal iets betekenen, hou van lezen, in de natuur zijn, ga goed op uitdaging, mediteren en in verbinding zijn met mijn medemens. Daarnaast ben ik steeds meer aan het ontdekken wat het is om vrouw te zijn, wat er allemaal bij hoort. De highest highs, de lowest lows en alles er tussenin. We zijn alles, laat het perfectionisme maar even varen, verzacht, ontspan, wees kwetsbaar, heb lief, observeer, oefen, creëer, val, lach erom en begin weer opnieuw. 

Kortom: ik haal ontzettend veel plezier uit het leven,  je bent je eigen allergrootste en mooiste project waar je ooit aan zult werken en het leuke is; je bent nooit af! Ik sta dan ook met open armen te wachten op alles wat ik nog ga en mag leren. (oh, boy be careful what you wish for....) haha!

Jij bent je eigen allergrootste en mooiste project waar je ooit aan zult werken en het leuke is; je bent nooit af!

volg me voor het meest actuele nieuws @holiwomen